Aluminium verpakkingen

Neem contact op voor meer informatie

Aluminium

Een klassieker, plooibaar tot elk formaat, en overal voor te gebruiken. Aluminium bakken en schalen worden veelal gebruikt voor producten die in de oven bereid worden. Wat de meeste mensen niet weten, is dat er ook aluminium bakken zijn die in de magnetron kunnen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Eurozak Industriële Verpakkingen BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van aluminium verpakkingsmaterialen. Dit ziet u terug in ons brede scala aan bakjes, schalen en caisses voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Als leverancier van industriële verpakkingsmaterialen van aluminium kunnen wij u advies geven over het verpakken van afhaalmaaltijden, bakkerijproducten en alles daar tussen. Wij hebben beschikking over grote opslagruimtes waardoor wij standaard producten maar ook op maat gemaakte verpakkingen van aluminium bijna altijd uit voorraad kunnen leveren. Via verschillende distributiecentra in Nederland zorgen wij dat bestellingen binnen afgesproken tijden bij u worden afgeleverd.

Wij spelen in op vrijwel iedere opdracht en ordergrootte. Ons team van specialisten verwerkt alle opdrachten, groot en klein, zeer zorgvuldig. Wij denken niet alleen met u mee over het verpakken van uw product maar ook over de productiemethode. Hierdoor kunt u nog effectievere resultaten behalen met het verpakken van uw product in aluminium. Ons doel is dan ook om u te ontzorgen op het gebied van verpakken.

Aluminium verpakkingen

Bij aluminium verpakkingsmaterialen kunt u denken aan onderstaande producten. Mocht u andere verpakkingen nodig hebben van aluminium neem dan gerust contact met ons op.

  • Aluminium bakken
  • Aluminium ovenschalen
  • Aluminium lasagne bakken
  • Aluminium schalen voor de BBQ
  • Aluminium verpakking voor in de oven
  • Aluminium schalen